Black Miller Design

Black Miller Design on vuonna 2012 perustettu lahtelainen tatuointi- ja taidestudio.                            Valmistuttuani Lahden Muotoiluinstituutista graafiseksi suunnittelijaksi lähdin toteuttamaan unelmaani yrittäjyydestä enkä ole sitä vielä katunut. Olen koko ikäni piirtänyt ja käynyt aina jos jonkinlaista taidekoulua. Työt luonnistuvat siis vahvalla ammattiosaamisella. Tärkeää minulle on ammattitaito ja lempeä asiakaspalvelu. Projekti kuin projekti hoidetaan kunnialla loppuun asti. 

Tatuoinnit tehdään luotettavalla ja osaavalla ammattitaidolla rauhallisessa studio-tilassa Kerinkalliolla. Pihasta löytyy parkkitilaa, joten auton parkkeerauskaan ei tuota tuskaa. Minulle on erityisen tärkeää hyvä hygienia, miellyttävä palvelu, tasokas jälki ja laadukkaat työvälineet sekä tatuointivärit. Taiteellisella taidolla osaan tehdä sinulle persoonallisen ja yksilöllisen tatuoinnin. Teen myös vanhojen kuvien korjauksia sekä peitekuvia.

Graafinen suunnittelu ja kuvitus: Lapsena tiesin jo varhain että taide tulee olemaan minun ammattini.
Työni teen huolella, nopeasti ja asiakkaan tarpeita kuunnellen.

Seinämaalaukset ovat intohimoni. Rakastan suunnitella isoja maalauksia ja toteuttaa niitä palvelemaan tilaansa. Pyrin työssäni tekemään ympäristöystävällisiä päätöksiä, joten välineet, joita käytän kuormittavat mahdollisimman vähän luontoa.

Tauluja minulta voi tilata aina tussi, lyijykynä, puuväri, akryyli ym. töinä. Suuretkin tuotokset ovat aivan yhtä mahdollisia kuin pienemmätkin. Teen kaikkea realistisista kuvista aina pilapiirroksiin asti. 

Tutustu kuvagallerioihin ja ota rohkeasti yhteyttä. Suunnitellaan juuri sinun näköinen taidetyö.